Мотоблок АВРОРА-101Е

КЕНТАВР МБ 1081Д в зборі


КЕНТАВР МБ 1081Д в зборі
Технічні характеристики
Привід: Клиноременева передача
Трансмісія: шестерний редуктор з конічною передачею
Кількість передач вперед: 6
Кількість передач назад: 2
Ширина культивації: 90 мм
Технічні характеристики двигуна
Модель двигуна: R180AN
Тип палива: Дизель
Тип запуску: Електростарт
Об’єм паливного бака: 5,5 л
Витрата палива: 1,7 Л.Ч.
Робочий об’єм двигуна: 402 куб.см
Потужність двигуна: 8,0 л.с.
Система охолодження: Водяна
Фізичні характеристики
Габарити: 218 x 89 x 125 см
Вага: 235 кг
Додаткова інформація
Гарантія: 12 міс
Країна виробник: Китай

Опис товару:

Скопування городу одне із самих нелюбимих занять навіть для затятих дачників. Але завдяки новим технологіям ця робота набула не тільки швидке, але і комфортне виконання. Ми представляємо Вам потужний недорогий дизельний мотоблок КЕНТАВР МБ 1081Д, який оснащений одноциліндровим двигуном R180AN з системою електричного запуску. Довгий термін служби забезпечує ефективне водяне охолодження за допомогою помпи, а так само багатошаровий повітряний маслоналивної фільтр, який максимально продовжить термін експлуатації за умов курній роботи в грунті.

Ця машина оснащена шестишвидкісною коробкою, гальмом кільцевого типу з внутрішніми колодками. Привід від двигуна відбувається за допомогою двох ременів, які знаходяться в постійному натягу. Далі на коробку діє кільцева муфта зчеплення сухого типу, яка включає або відключає привід на коробку передач. Завдяки розблокування диференціала машину легко розгортати на місці, ви можете відключати привід кожного колеса окремо.

Цей мотоблок відрізняється високою продуктивністю і невимогливим обслуговуванням.

Область застосування:

Мотоблок Кентавр МБ 1081Д прекрасно підходить для будь-якого городу чи поля, на якому потрібно швидко і ефективно скопати землю.

Переваги:

Відмінне співвідношення ціна / якість;
Надійна конструкція;
Висока продуктивність;
Прекрасна якість;
Чудова ергономічність;
Зручність в управління.

Вся інформація на сайті є ознайомлювальною. Технічні характеристики і комплектація можуть змінюватися виробником. Ціну уточнюйте у менеджерів. Купити мотоблок Кентавр МБ 1081Д можна в Києві, заповнивши заявку в нашому інтернет-магазині або зателефонувавши за вказаним телефоном. Продаж і доставка осществляется по всій Україні.