КУЛЬТИВАТОР ЇЖАК ДЛЯ МОТОБЛОКА (КОМПЛЕКТ)

КУЛЬТИВАТОР ЇЖАК ДЛЯ МОТОБЛОКА (КОМПЛЕКТ)

Ціна: 2405.67 грн

Культиватор Їжак для мототрактора складається здвох секцій та рами. Вага всього комплекту 15,6 кг.

Секція складається з стійки, яка складається з двох стальних полос 50*25 мм. З двох сторін стійки на вали діаметром 30 мм встановлені спушуючі елементи з шипами.

Їжак складається з трьох дисків різних діаметрів, на кожен з яких приварені шипи (5,10,15 шипів відповідно). Діаметр шипа 12 мм. Діаметр їжака по крайніх точках великого колеса складає 430 мм, середнього 318 мм, а найменшого 285 мм. Загальна ширина культиватора Їжак 536.

Рама виготовлена з труби 60*30 мм, довжина рами 1м. До поперечки приварена передня частина зчіплювача типу Зірка61, яка є стандартною для мототракторів. На рамі встановлені 2 замки для встановлення секцій культиватора. Ці замки встановлені на болтовому зєднанні, що дозволяють регулювати висоту і ширину між секціями культиватора.

В нашому інтернет магазині motolviv.com.ua  можна придбати по найнижчих цінах запчастини для мотоблоків будь-яких моделей. Доставка відбувається в любу точку України без предоплати. Якщо Ви не знайшли запчастину в списку – подзвоніть по контактних телефонах і наші спеціалісти обов’язково Вам допоможуть.