Картоплекопалка вібраційна до мотоблока (виробництво Полтави)

Картоплекопалка вібраційна до мотоблока (виробництво Полтави)

Ціна: 2703 грн

Картоплекопалка вібраційна до мотоблока (виробництво Полтави) комплектується на всі типи мотоблоків з двигунами з водяним охолодженням Зубр, Кентавр, Форте, Зірка потужністю  від 8 кінських сил до 12 кінських сил

Картоплекопалка приводиться в дію за допомогою ремінної передачі, яка передає крутний момент від шківа на коробці передач мотоблока на шків картоплекопалки. Шків картоплекопалки встановлений на вал, на якому закріплений ексцентрик з шатуном. Під час роботи ніж підкопує картоплю і виштовхує на вібраційну решітку, де картопля очищається від землі і потрапляє на поверхню рядка. Регулювання глибини викопування здійснюється завдяки причіпного пристрою і опорним колесам.

Даний тип копалки складається з рами, ножа, шківа, натягувача ремня, причіпного пристрою, опорних колес та верхнього валу в зборі (шатун, екцентрик та вал з підшипниками)

Рама виготовлена зі стального профілю 40*40*2мм

Розміри ножа 400*5мм

Опорні колеса кріпляться до рами на болтові з’єднання, що дає можливість регулювати глибину копання.

Розміри картоплекопалки для мотоблока:

висота – 730 мм;

ширина – 680 мм;

довжина – 730 мм.

Вага виробу: 41 кг.

Інтернет-магазин motolviv.com.ua запропонує Вам запчастини всіх типів мотоблоків Зубр, Форте, Зірка, Кентавр та інших з доставкою в будь-яку точку України.

По всіх питаннях доставки, покупки, вибору, додатковою технічною інформацією, а також будь якою консультацією чи допомогою дзвоніть по номеру телефону який вказаний на сайті.