МОТОТРАКТОР LIDER 20 D

Мототрактор М-15NEW

Ціна: 47302.5 грн

Мототрактор М-15NEW має великі великі задні 16-ти дюймові колеса з шевроном і 12-ти дюймові передні колеса, що забезпечує мототрактору підвищену прохідність і стійкість. При цьому оснащений одноциліндровим чотиритактним 15-ти сильним дизельним двигуном з водяним охолодженням R195AND. Зарекомендувала себе найкращим чином коробка передач має 6 швидкостей для руху вперед і 2 передачі заднього ходу. Додатковий гідравлічний циліндр служить для управління навісним обладнанням. Абсолютно новий дизайн капота дозволив розмістити на ньому яскраві фари і повторювачі поворотів, надаючи мототрактору більш серйозний сучасний вигляд і підкреслюючи його статус 15-ти сильного трактора. А нова торпеда дозволила розмістити на своїй поверхні всі органи управління електричними приладами і амперметр. В цілому Мототрактор М-15NEW створює враження надійної і потужної агромашини.

новий дизайн

Новий дизайн капота мототрактора не тільки надав йому більш сучасний вигляд, але і дозволив встановити нові понад яскраві фари, повторювачі поворотів і органи управління ними.

Двигун R195AND – цілих 15 кінських сил
На Мототрактор М-15NEW встановлено двигун R195AND здатний видати 15 кінських сил потужності. Мототрактор розрахований на обробку площ до 8 гектар.
Новий дизайн

Коробка передач 6 + 2
Механічна коробка передач зі схемою 3 + 1х2 має 3 передачі для руху вперед, 1 передачу для руху заднім ходом в робочому режимі. Але якщо Вам потрібно більше швидкості, то Ви завжди можете переключити редуктор на підвищений режим роботи. Таким чином отримуємо цілих 8 передач!


На мототраткор М-15 встановлено чотирьохручейковий шків, завдяки якому Ви можете встановити на нього роторну косарку, шнековий снігоприбирач і навіть водяну помпу. При цьому не вносячи жодних змін в конструкцію приводу.
Великі колеса НЕ буксують
На мототракор встановлені значні задні колеса розміром 6,5х16 “. Виконані з високоякісної гуми, стійкі до зносу і мають геометрично правильний шеврон, що виключає буксування мототрактора і забезпечує прекрасне зчеплення з грунтом.

Водяне охолодження двигуна
Система водяного охолодження нашого сільгосп помічника базується на радіаторі охолодження РВ-1МT R-195ANDL виконаного з високоякісного нержавіючого металу. Завдяки цьому Ваш мототрактор може працювати годинами не перегріваючись, навіть у найсильнішу спеку.

Також ознайомитись з повним асортиментом наших товарів і послуг можна на сайтах 
www.agrozet.com.ua

motobloklviv.com.ua